Редактор: e-mail: кадър: bTVНе ГЕРБ, а Цветан Цветанов работи в полза на ДПС.

...
Редактор: e-mail: кадър: bTVНе ГЕРБ, а Цветан Цветанов работи в полза на ДПС.
Коментари Харесай

Дариткова нападна Цветанов: Той беше различен, когато беше част от ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

кадър: bTV

Не ГЕРБ, а Цветан Цветанов работи в интерес на Движение за права и свободи. Това сподели в студиото на bTV водачът на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова. „ Голямо отчаяние е това, което виждаме в този момент като Цветан Цветанов “, разяснява тя и добави, че той е бил друг, когато е бил част от ГЕРБ.

В отговор на въпрос на водещия Антон Хекимян, Дариткова показа, че след напускането си, някогашният втори в партията на Бойко Борисов и е звънял по телефона. Цветанов ѝ се обаждал, с цел да я подлага на критика поради медийните ѝ изяви. Той обаче по този начин и не я поканил да се причисли към неговата партия.

Дариткова разяснява, че постоянно може да се случи нещо, което да попречи на един гласоподавател да стигне до изборната секция. Думите ѝ бяха в отговор на хипотезата, че срокът от три дни, в които карантинираните могат да заявят, че желаят да гласоподават, няма да даде опция на всички да се включат във вота.

Днес в пленарна зала ще стане ясно дали ГЕРБ ще поддържа предлагането на Движение за права и свободи да се разрешат предизборните срещи на закрито, сподели още Дариткова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР